Redacció del Pla Director d’enllumenat públic a Sant Esteve Sesrovires
Comencem integrant tota la informació rebuda, gràfica i alfanumèrica en una base de dades (Postgresql+Gis) i un Sistema d’Informació geogràfica (GIS).
Es vinculen les característiques de cada element amb les seves coordenades, associant l’identificador únic de cada lluminària o quadre a cadascun dels punts gràfics que les/els representen.
Amb tota la informació incorporada, fem una revisió de les dades existents per detectar possibles mancances.
Paral·lelament s’ha fet una inspecció de tots els quadres, fotografies d’ubicació i de detall i es recullen en unes fitxes les dades més significatives: Nom, adreça, proteccions generals, sistema d’encesa, sistema de regulació, bypass regulació activat o no, proteccions de les sortides i observacions. També s’han fet mesures d’intensitats, tensions, potències i aïllaments.
Posteriorment s’han classificat les lluminàries i les làmpades.
Es calcula l’eficiència energètica de cadascun del trams dels carrers poligonats, seguint el protocol que estableix la ITC-EA-01 del reglament d’eficiència energètica de l’enllumenat exterior, i es compararà el resultat També es calcularà la Qualificació energètica de cadascun dels trams de carrer seguint el protocol del punt “3.-Calificación energética de las instalaciones de alumbrado” de la mateixa ITC-EA-01.
Un cop tancat l’inventari, es contrastarà la potència contractada de cada quadre amb la potència prevista que hauria de registrar un maxímetre en funció de la potència instal·lada.
Per finalitzar l’estudi s’entrega una memòria on es recullen l’inventari i les dades amb la diagnosi de l’estat actual de la xarxa i les propostes d’actuacions de millora amb pressupost.