QUI SOM

Miatec Innova neix el 2002 amb la voluntat de ser una enginyeria lligada estretament a la praxis de les instal·lacions.
Dins dels molts i variats camps que abasta l’enginyeria , la nostra experiència es troba potenciada especialment en l’àmbit municipal de les instal·lacions elèctriques, el camp energètic i la il·luminació. Miatec Innova és una empresa capacitada per col·laborar amb qualsevol necessitat dins d’aquest camp com per realitzar altres treballs de nova instal·lació, manteniment de línies elèctriques , enllumenats exteriors i de les instal·lacions, pròpies dels edificis tant municipals com privats.
Què pot aportar de diferent Miatec Innova respecte a les grans empreses del sector?

Experiència

Som professionals amb una llarga experiència en aquest camp. Hem posat en marxa contractes importants de manteniment, els hem dirigit i els hem controlat en les diverses facetes de la seva trajectòria professional. Alguns membres d’aquest equip hem actuat de tècnics municipals en alguna etapa, cosa que ens dóna al grup un plus d’experiència, coneixement i visió.
Disposem d’equips informàtics, programari propi, locals i vehicles, aparells de mesura etc…

Experiencia
Proximitat...

Proximitat i tracte personalitzat

Per tractar-se d’una empresa petita, la presa de decisions és molt ràpida i directa. La transmissió d’informació entre empresa i client és sempre fluida i l’aportació de solucions resulta fàcil i senzilla.
El tracte és directe i aportem, en la manera de fer, el que s’anomena vestit a mida. Per la nostra dimensió, coneixements, experiència i contactes amb altres professionals i fabricants tenim capacitat per cercar i aplicar la solució específica a cada necessitat.

Garantia de compliment

Quan Miatec Innova és fa càrrec d’un servei ho fa conscient que el primer és el servei.

Compromís amb la qualitat i el medi ambient

Miatec Innova va néixer amb la voluntat de ser una enginyeria lligada estretament a la praxis de les instal·lacions dels espais públics i edificis, buscant sempre aportar valor afegit i eficàcia en tots els seus processos, activitats i serveis, així com la prevenció de tots els tipus de contaminació que es poden donar.
En els darrers anys l’especialització en eficiència i prestació de serveis energètics, ha estat important, per poder donar respostes vàlides als requeriments socials.

 

 

Per aquest motiu l’administrador de Miatec Innova considera i declara com estratègia de la seva gestió, la màxima professionalització dels seus processos de treball, fomentant la superació i la millora continua a nivell individual i col·lectiu, per aconseguir d’aquesta forma una millor prestació dels serveis i la satisfacció dels clients.

 

 

A Miatec Innova tenim el compromís de complir tant amb les especificacions de qui confia en nosaltres, com amb aquells requisits legals i reglamentaris que apliquin a la organització i als seus aspectes mediambientals.

 

Per això proposem:

  • Cercar els millors mètodes, eines de treball i sistemes de control que aportin un millor servei al client.
  • Innovació i creativitat, aplicant la tecnologia actual, en totes les activitats que realitzem.
  • Programar la formació continua al personal de la nostra organització, i externes pels nostres clients.
  • Crear grups de recerca per trobar les millors alternatives dintre dels sistemes i normatives actuals vigents.
  • Marcar objectius anuals per millorar els nostres processos de Gestió, Qualitat i Medi Ambient.
  • Avaluar els riscos dels processos per a cercar i implantar accions que els minimitzin, tenint en compte el context de l’organització.

La present Política de Qualitat i Medi Ambient de Miatec Innova és el marc de referència per a establir els objectius de Qualitat i Medi Ambient, i forma part de l’orientació estratègica com a eina de suport de la gestió.
La Política és comunicada i entesa per tota l’organització, a més d’estar a disposició de qualsevol part interessada que la requereixi.